Ο καφές του Μπουρούντι είναι ένας καφές που καλλιεργείται στις ορεινές περιοχές του Μπουρούντι, μιας μικρής χώρας στην Ανατολική Αφρική. Γνωστός για τα μοναδικά και πολύπλοκα προφίλ γεύσης του, ο καφές του Μπουρούντι εκτιμάται συχνά για τις φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες του, καθώς και για την έντονη οξύτητά του.
Ο καφές της Γουινέας, γνωστός επίσης ως καφές ρομπούστα, είναι μια ποικιλία καφεόδεντρου που καλλιεργείται ευρέως στη Δυτική Αφρική, κυρίως στη Γουινέα. Αυτός ο τύπος καφέ είναι γνωστός για την ανθεκτικότητά του και την ικανότητά του να αναπτύσσεται σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων περιοχών χαμηλού υψομέτρου με υψηλές θερμοκρασίες.
Οι κόκκοι καφέ ρομπούστα είναι γενικά μικρότεροι και πιο στρογγυλοί από αυτούς του καφέ αραβίκα, και περιέχουν υψηλότερο ποσοστό καφεΐνης, γεγονός που προσδίδει στον καφέ μια πιο έντονη και πικρή γεύση. Σε όρους γευστικού προφίλ, ο καφές της Γουινέας έχει γήινες και ξυλώδεις νότες, μερικές φορές με αποχρώσεις ξηρών καρπών και μαύρης σοκολάτας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη του προσδίδει επίσης μια έντονη πικρία.
Μαγειρέψτε γρήγορα και άνετα, είτε καφέ, είτε μόκα είτε οτιδήποτε άλλο.
Χαρακτηριστικά:
Υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα
Πολυλειτουργική χρήση
Εύκολο καθάρισμα
500ml
Ανατομικός σχεδιασμός μακριού χεριού, άνετο στο κράτημα.
Κουμπί On/Off
Ικανότητα: 600W
360° περιστροφή
Μήκος καλωδίου περίπου 0,7 μέτρα
Αναφορά: CF-ECMO.6
EAN: 5404035005668
(Μ x Π x Υ): 14.00 cm x 15.00 cm x 17.00 cm
Διαστάσεις κουτιού: 80cm x 47cm x 34cm
Εμπνευσμένη από τους εκπροσώπους μας, οι οποίοι συχνά συνδέονται μεταξύ δύο ραντεβού από ένα λόμπι ξενοδοχείου, αυτό το συμπαγές τραπέζι επιτρέπει να εργάζεστε από μια χαμηλή θέση.
Αλλά νιώστε ελεύθεροι να της βρείτε και άλλες χρήσεις! Θα είναι επίσης τέλεια ως μικρή κονσόλα στην είσοδό σας.
3 καλοί λόγοι για να επιλέξετε αυτό το τραπέζι σαλονιού
Πρακτικό
Προσαρμόσιμο
Ελαφρύ
Ref:DOT T0300
Ξέρατε ότι είναι σημαντικό να πίνετε 8 ποτήρια νερού την ημέρα για να αισθάνεστε υγιείς;
Γι' αυτό η Elis σας προσφέρει τη λύση. Μέσω πηγαδιών ή δικτύου, μην ξεχνάτε ποτέ να ενυδατώνεστε σωστά. Επιπλέον, αυτό ενισχύει την παραγωγικότητα στη δουλειά!
Στην επιχείρηση, οι διαλείμματα για καφέ είναι επίσης σημαντικά. Απολαύστε έναν καφέ από βιολογική γεωργία οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χάρη στις μηχανές μας. Μηχανές με κάψουλες ή μηχανές καφέ σε κόκκους, έχετε την επιλογή!
Επιπλέον, η Elis αναλαμβάνει τα πάντα: εγκατάσταση της μηχανής, παράδοση των αναλώσιμων, τακτική συντήρηση!
Ανακαλύψτε το τραπέζι σαλονιού "Avallon", ένα κομμάτι που συνδυάζει τη ρουστίκ γοητεία με την διαχρονική κομψότητα. Κατασκευασμένο από προσεκτικά επιλεγμένο και αποκατεστημένο παλιό ξύλο, κάθε τραπέζι είναι μοναδικό, αναδεικνύοντας τις φυσικές υφές και τις ζεστές αποχρώσεις του ξύλου.
Αυτό το τραπέζι σαλονιού είναι ιδανικό για να προσθέσει μια πινελιά αυθεντικότητας στο σαλόνι σας, δημιουργώντας μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του ενσωματώνεται τέλεια σε διάφορα στυλ διακόσμησης, είτε είναι ρουστίκ, μοντέρνα ή παραδοσιακά.
Επιλέγοντας το τραπέζι σαλονιού "Avallon", επιλέγετε ένα υλικό βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον. Το ξύλο που χρησιμοποιείται εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και μακροχρόνια διάρκεια. Εύκολο στη συντήρηση, αυτό το τραπέζι διατηρεί τη φυσική του ομορφιά με την πάροδο των ετών, προσθέτοντας χαρακτήρα και κομψότητα στον χώρο σας.
Ο καφές σε αλεσμένη μορφή σε πακέτο αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν αλεστεί και συσκευαστεί σε αεροστεγή περιτυλίγματα, έτοιμα προς χρήση για την παρασκευή ροφημάτων. Αυτή η πρακτική μορφή είναι δημοφιλής στους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, προσφέροντας μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να απολαύσετε καφέ ποιότητας χωρίς να απαιτείται μύλος καφέ.
Ο καφές για καβουρδισμό αναφέρεται στους πράσινους κόκκους καφέ (μη καβουρδισμένους) που προορίζονται να θερμανθούν σε έναν καβουρδιστή για να αναπτύξουν τα αρώματα και τις γεύσεις τους. Αυτοί οι κόκκοι καφέ καλλιεργούνται, συγκομίζονται και προετοιμάζονται ειδικά για επαγγελματίες και ερασιτέχνες καβουρδιστές που επιθυμούν να ελέγξουν το προφίλ καβουρδίσματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.
Ο καφές σε σκόνη είναι καφές σε κόκκους που έχει μετατραπεί σε μια λεπτή ή χοντρή σκόνη με τη βοήθεια ενός μύλου καφέ. Είναι έτοιμος να παρασκευαστεί για να ετοιμάσει ροφήματα όπως ο φίλτρο καφές, ο εσπρέσο, ο καφές με γαλλική πίεση (French press) και άλλες μεθόδους εκχύλισης.
Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πιο κοινές καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι η Coffea arabica (καφές αραβικής) και η Coffea canephora (καφές ρομπούστα). Το ρόφημα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για τη πλούσια γεύση του και την διεγερτική του δράση, κυρίως λόγω της καφεΐνης.
Ο φυσικός καφές, γνωστός επίσης ως μη πλυμένος καφές ή ξηρός καφές, είναι ένας τύπος καφέ όπου οι κόκκοι καφέ ξηραίνονται με την σάρκα του φρούτου ανέπαφη πριν αποχυμωθούν. Αυτή η διαδικασία διαφέρει από τη πλυμένη μέθοδο, όπου οι κόκκοι αποχυμώνονται και ζυμώνονται πριν την ξήρανση. Ο φυσικός καφές εκτιμάται για τις φρουτώδεις και γλυκές γεύσεις του, συχνά με πιο βαριά σώματα και αυξημένη πολυπλοκότητα.
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
Με τα φασόλια μας να προέρχονται από τη Βραζιλία, την Κολομβία και την Αιθιοπία, σας προτείνουμε αυτόν τον δυνατό αλλά νόστιμο καφέ που αποτελείται από 70% Αραβικά και 30% Ρομπούστα. Ο Λούνγκο είναι ένας πικρός αλλά πιο δυνατός καφές. Σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις, είναι πιο δυνατός από τον εσπρέσο και επομένως θα είναι τέλειος για να σας δώσει την ενέργεια που αναζητάτε.
10/24/50 :pcs
Ο χονδρικός καφές αναφέρεται στην αγορά και πώληση μεγάλων ποσοτήτων καφέ, είτε σε κόκκους, είτε αλεσμένος, είτε σε μορφή καψουλών, σε μειωμένες τιμές. Αυτός ο τρόπος εμπορίου προορίζεται κυρίως για επιχειρήσεις, καφεκοπτείες, εστιατόρια, καφετέριες και άλλες ιδρύματα που απαιτούν μεγάλη ποσότητα καφέ για τις καθημερινές τους λειτουργίες.
Ο φρέσκος καφές σε κόκκους αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν καβουρντιστεί πρόσφατα και είναι έτοιμοι να αλεσθούν και να παρασκευαστούν για καφέ. Αυτοί οι κόκκοι διατηρούνται σε ολόκληρη μορφή για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και να προστατεύουν τα αρώματα και τις γεύσεις μέχρι τη στιγμή της άλεσης.
Ένα μείγμα καφέ σε κόκκους είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών τύπων κόκκων καφέ, που προέρχονται συχνά από διάφορες περιοχές, ποικιλίες ή επίπεδα καβουρδίσματος. Ο στόχος ενός μείγματος είναι να δημιουργήσει ένα μοναδικό και ισορροπημένο προφίλ γεύσης, αναδεικνύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε συστατικού.